Ray Ban aurinkolasit halvalla

Ray Ban Aurinkolasit Halvalla Netistä

Ray-Ban on suomalaisten suosituimpia aurinkolasimerkkejä, ja moni suomalainen kulkee ulkona juuri Ray-Banit päässään.

Ei olekkaan mikään suuri yllätys siis, että moni miettii, mistä tälläiset aurinkolasit voi saada halvimmalla. Ja juuri sen takia olemme kirjoittaneet tämän hintavertailun, jossa katsomme, missä nettikaupoissa Ray-Ban aurinkolasit ovat kaikkein edullisimmat.

Hinnat on tarkastettu tätä kirjoittaessa heinäkuussa 2017. Valitettavasti hinnat elävät jonkin verran, jonka takia listaamamme hinnat eivät välttämättä ole täysin vastaavat lukiessasi tätä artikkelia. Yritämme parhaamme mukaan pitää näitä ajantasalla, mutta joitakin poikkeamia tulee väistämättä.

Uskomme kuitenkin, että tämä vertailu antaa ainakin hyvän idean siitä, mistä halpoja Ray-Ban aurinkolaseja kannattaa lähteä etsimään.​

Ray-Ban aurinkolasit - mallisto

Ray-Ban on eräs vanhimmista ja tunnetuimmista aurinkolasien valmistajista, jonka mallisto on vuosien saatossa kasvanut aika laajaksi. Nykyään siihen kuuluu 6 päämallistoa, joista sitten löytyy vaihtelua ja väriä sadoissa eri muodoissa ja väreissä.

6 päämallistoa ovat seuraavat:

  • Aviator
  • Wayfarer
  • Clubmaster
  • Round
  • Justin
  • Erika

Ray-Banin tunnetuimpia mallistoja ovat yleensä Aviator ja Wayfarer, mutta muidenkin suosio on ollut tasaista eikä ole osoittanut hiipumisen merkkejä.

Mikä malli on sinulle paras?

Jos tiedät jo tarkkaan millaisia laseja olet ostamassa, voit jättää tämän osion väliin.

Tiedän kuitenkin että moni on hieman epäileväinen sen suhteen, millaiset aurinkolasit he hankkisivat, ja varsinkin kun hankitaan laseja netistä, on vaikea monesti sitä tietää, jos ei pääse sovittamaan.​

Lasien sopivuudesta on luotu paljon yleisohjeista, jotka menevät kutakuinkin näin:

Mitä pyöreämmät kasvosi ovat, sitä paremmalta kulmikkaat ja terävät kulmat yleensä laseissa näyttävät.

Mitä kulmikkaa​mmat kasvot omaat, sitä paremmin pyöreät muodot sopivat aurinkolaseissa.

Ovaaleihin kasvoihin sopivat lähes kaikenlaiset lasit.​

Pää joka on leveämpi ohimolta, parhaiten sopii yleensä suuremmate ja leveämmät aurinkolasit.​

Yleisenä vinkkinä voidaankin sanoa, että laseja valitessa monesti vastakohdat ovat hyviä, jonka lisäksi kasvojen hyvien puolien esiintuominen on myös todella positiivinen asia.

Ennen näitä ohjeita pidettiin täysin totina, mutta ne ovat alkaneet saada kritiikkiä viimeisten vuosien aikana enemmänkin, sillä nämä ohjesäännöt eivät todellakaan aina toimi. Monesti esimerkiksi kasvojen symmetria ja muut muodot voivat tehdä sen, että näitä ohjeita rikkovat lasit näyttävät paremmilta kuin sanotaan.

Jos sinulta löytyy webbikamera, voit esimerkiksi MisterSpex -nettikaupassa käyttää sitä lasien virtuaalisen sovittamiseen, joka on aika hauska tapa arvioida, sopivatko tietynlaiset lasit sinun kasvoillesi. Toinen vaihtoehto on käydä ihan ostoksilla laseja sovittamassa. Ray-Ban laseja on tarjolla lähes jokaisessa kaupassa, joten siinä mielessä sovittelu ei tule tuottamaan vaikeuksia.​

Kuinka sitten löytää ne Ray-Ban aurinkolasit halvalla?

Itse ostin hetki sitten omat uudet Ray-Ban aurinkolasit, ja huomasin kyllä nopeasti että ne hinnat vaihtelivat todella paljon eri nettikauppojen välillä.

Välillä on joissakin paikoissa juuri tähän merkkiin keskittyneitä tarjouksia, jolloin tarkastelu kannattaa aloittaa sieltä.

Mutta usein asia menee niin, että tietyt mallistot ovat halvempia toisissa nettikaupoissa, kun taas eri mallin kanssa tilanne voi olla päinvastoin.

Tämä tekee halpojen Ray-Ban aurinkolasien löytämisen hieman työläämmäksi, sillä mitään nopeaa ja pikaista hintavertailua ei ole olemassa.

Toivottavasti tämä vertailu antaa ainakin jonkinlaisen suunnan, sillä olemme vertailleet parhaat tarjoukset eri Ray-Ban mallien välillä. Kuitenkin riippuen siitä, minkä väriset linssit ja kehykset haluat, tahdotko polarisaatiota vai ei, ja minkä mallin tahdot vaikuttavat halvimpaan kauppaan heti.

Vertailumme on siis suuntaa-antava, eikä se välttämättä kerro kullakin hetkellä juuri sitä kaikkein parhainta tarjousta. Uskomme kuitenkin, että se antaa pätevän ja laadukkaan kuvan siitä, mikä tilanne on yleisesti nettikauppojen välillä.​

Ray-Ban aurinkolasit netistä - miksi juuri verkosta?

Olemme viitannet paljon tässäkin kirjoituksessa siihen, että ostaisit Ray-Banit netistä.

Syy tähän on se, että yleensä netistä ostettuna niistä voi säästää jopa 30 - 50 % kauppojen hintoihin, riippuen tarjouksesta ja mallistosta.

Tähän on monia syitä, kuten kovempi kilpailu netissä, edullisemmat ylläpitokustannukset, ja monesti suurempien kauppojen paremmat suhteet lasien valmistajaan.

Netistä ostettuna lasit ovat halvemmat, se on totuus. Ainoa ongelma siinä onkin se, että niiden sovittaminen on fyysisesti mahdotonta, ja vaikka webbikameran kanssa voi saada hyvän kuvan asiasta, ei se vastaa aivan samanlaista 3D kuvaa.

Jos tiedät jo tarkkaan millaiset aurinkolasit haluat, tämä ongelma on tietenkin hyvin pieni.

Hyvänä puolena vielä netistä tilattaessa on se, että siinä saa aina vähintään 14 päivän palautusoikeuden (tosin yleensä aurinkolasikaupoissa tämä on tehty pidemmäksikin).

Sen ansiosta voit tilata lasit, sovittaa niitä kotona päässä, ja jos et pidä niistä, palauttaa ne maksutta takaisin. Tietenkin tämä ruljanssi vie hieman aikaa, mutta rahan puolesta sinulla ei ole riskiä ostaessasi Ray-Ban aurinkolasit netistä.​

Tämän takia suosittelemmekin ostamaan Ray-Banisis netistä. Älä kuitenkaan hanki niitä suoraan joltakin superhalpaa hintaa tarjoavalta kaupalta, sillä netissä valitettavasti pyörii myös väärennöksiä.

Kannattaa varmistaa, että kauppa on valtuutettu Ray-Ban myyjä, jolloin voit luottaa siihen että lasit ovat aidot. Kaikki listaamme mukaan otetut nettikaupat ovat tälläisiä.​

Leave a Comment: