lukulasit netistä

Lukulasit Netistä

Lukulasien hankinta on monella nuorella edessä, sillä on hyvin tavallista että siinä keski-iän paikkeila alkaa myös lähinäkö heiketä. Tämän takia moni 40 - 50 vuotias huomaakin eräs päivä, että nyt olisi tarvetta hankkia lukulasit. 

Ensimmäisiä lukulaseja ostettaessa ei ole mitenkään huono idea käydä mittauttamassa ja ostamassa ne optikolta näöntarkastuksen yhteydessä. Jos kuitenkin haluat tehdä lukulasien hankkinnan helpommaksi, kannattaa lukulasit tilata netistä.

Seuraavat 3 suomalaista nettikauppa tarjoavat laadukkaita ja edullisia lukulaseja nopealla kotiintoimituksella.

Miksi ostaa lukulasit netistä

Lukulaseja kannattaa ostaa netistä monin samoin syin kuin miksi kannattaa ylipäätänsä hankkia silmälasit netistä.

  1. Netistä tilattuna saat lähes aina lukulasit selvästi edullisemmin ja paremmilla tarjouksilla
  2. Lukulasien valikoima on verkossa selvästi suurempi,k jonka ansiosta valinnanvaraa riittää paremmin.
  3. Netistä tilattuna saat 14 päivän palautusoikeuden, joka tekee lukulasien kotoa kokeilun helpoksi ja mukavaksi. Jos lasit eivät miellytä, palauta ne tämän ajan sisällä ilman selittelyjä tai ongelmia.
  4. Verkosta voi tilata lasit poistumatta kotoa laisinkaan ja tilauksen voi tehdä myös vaikka työpaikalta. Voit näin siis säästää myös aikaa ja vaivaa, eurojen lisäksi.​

Lukulaseja myydään tietenkin myös lähes jokaisessa marketissa, ja ns. Tiimarilasit ovat olleet tuttua lähes kaikille, jotka ovat joskus lukulaseista kuulleet.

Moni ajattelee, että lukulaseissa se laatu ei olisi niin tärkeää kuin "oikeissa silmälaseissa", mutta jos haluat parantaa lukumukavuutta ja nähdä paremmin, kannattaa halpislasit jättää väliin ja panostaa pari kymppiä enemmän laseja ostettaessa.​

Ja kun haluat laadukkaat lukulasit, parhaiten saat ne juuri netistä. Hinnat ovat paremmat ja ehdot erinomaiset. Miksi et siis tilaisi uusia lukulaseja netistä?​

Kuinka tilata lukulasit verkosta

Lukulasien tilaaminen on äärimmäisen helppoa, kunhan sinulla on ajankohtainen silmälasimääräys. Siitä löydät kaikki tarvittavat tiedot, jota tarvitaan laseja ostettaessa.

Tärkein on tietenkin linssien vahvuus. Lukulaseja ostettaessa puhutaan linsseistä, jotka parantavat näköä lähelle katsottuna. Nämä merkitään + -merkillä, jota seuraava numero taas sitten kertoo, kuinka vahva tämä näönkorjaus on.

Jos etsit halpoja lukulaseja, myydään niitä monesti ihan lukulasien nimellä. Parempilaatuisia saa kuitenkin yleensä, kun valitsee aivan normaaleja silmälaseja, ja valitsee niiden vahvuudeksi sitten vain halutun lukeman.

Hintaero halpojen lukulasien ja laadukkaiden välillä on normaalista noin 50 - 100 euroa, joka ei todellakaan ole paljoa, jos laseja pidetään useampia vuosia lähes päivittäisessä käytössä. Tämän takia suosittelenkin kerralla panostamaan sen muutaman kympin enemmän, niin saa sitten lasit joita on kivempi käyttää ja jotka kestävät paremmin arjen kolhuja.​

Yleensä kaikki silmälasit saa myös lukulasien vahvuudella, joten valikoima kasvaa myös hurjasti, jos valitsee laseja tätä kautta.​

Tavallista on kuitenkin, että lukulasien hankinta etenee halpislaseista sitten myöhemmin niihin laadukkaampiin. Halpislaseja voikin käyttää hyödyksi erityisesti silloin, kun etsii itselleen täydellistä linssin vahvuutta.

Kuitenkin, kuten tässä on tullut jo muutaman kerran sanottua, kannattaa siirtyä hiljalleen kohti laadukkaampia lukulaseja, sillä niiden kanssa se lukeminen on nyt yksinkertaisesti vain mukavempaa. Laadukkaissa linsseissä on monesti hieontaa ja ominaisuuksia, joiden avulla niiden läpi näkee paremmin, ja tekstikin on entistä helpommin luettavissa. Ja kun puhutaan kuitenkin niinkin pienistä hintaeroista vuosien tasolla, niin tämä on aika huono paikka säästää rahaa, jos ei ole ihan pakko.

Ymmärän kyllä, että kaikilla ei ole varaa panostaa lukulaseihin senttiäkään enempää. Jos tämä ei kuitenkaan ole tilanteesi, panosta nyt hieman enemmän ja nauti siitä sitten vuosien ajan. Et tule sitä takulla katumaan!​

Leave a Comment: